THERAPEUTEN

Walter Engelen

De zoektocht naar zelfontplooiing met het daarmee gepaard gaande geluksgevoel van mensen is een fundamenteel streven. Mensen helpen om hun problemen te overstijgen en een gelukkig(er) leven te leiden is een levensdoel geworden. Met kennis, inzicht en medeleven samen op zoek gaan naar de mogelijkheden in eenieders leven is fascinerend en geeft eenieder de mogelijkheid zichzelf te vinden en goed te voelen. Walter specialiseerde zich in volwassenen- en relatietherapie.

Ik studeerde aan de Academie voor Integratieve Psychologie te Gent. Vervolledigd met cursussen aan de faculteit psychologie en pedagogische wetenschappen aan de KU Leuven behaalde ik het diploma van Integratief Therapeut. Als gast docent aan de Academie voor Integratieve Psychologie begeleid ik eveneens therapeuten in opleiding.

Walter Engelen - Integratief Psychotherapeut - Zaakvoerder

Contacteer ons via mail op info@synerga.be of telefonisch via onthaal: +32 (0) 468 43 98 89

Natasha De Vinster

Soms loop je in het leven tegen problemen aan, stagneert je vitaliteit, bots je op terugkerende conflicten... Als problemen de overhand nemen, wachten we vaak te lang met het inroepen van hulp. Hulp inroepen is echter een teken van durf, kracht en moed.

Constructief met je problemen leren omgaan, en ze zo hanteerbaar maken, leren om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken, anders te denken, anders te doen, kortom openstaan voor verandering, dat is waar ik samen met jou naartoe wil werken. Zo kan je dichter bij jezelf komen en je eigen mogelijkheden en talenten benutten in je persoonlijke groei. Problematieken kunnen ook vanuit een heel ander perspectief bekeken worden en vanuit een meer holistisch kader benaderd worden. Psychotherapie kan dan aangevuld worden met shiatsu. Ook een shiatsutherapie op zich is mogelijk. Shiatsu richt zich als holistische massagetechniek op herstel van evenwicht tussen denken, voelen en doen. De drukpuntmassage activeert, versterkt en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Word je bewust van je vermogen om je eigen innerlijke kracht aan te wenden om fysieke, mentale en/of emotionele onbalans te herstellen...

Natasha De Vinster - Integratief psychotherapeute en Shiatsubeoefenaar

Contacteer ons via mail op info@synerga.be of telefonisch via onthaal: +32 (0) 468 43 98 89

Yves Vennekens

Yves is Pedagoog en Systeemtherapeut i.o.. Hij werkt reeds geruime tijd in het klinisch werkveld waar hij een ruime ervaring heeft opgebouwd in het begeleiden van mensen, koppels, gezinnen en families. Naast zijn basisopleidingen volgde hij in functie van zijn werk voortdurend bijscholingen, ook internationaal bij oa. prof. dr. Maurizio Andolfi (www.accademiapsico.it); Esther Perel (www.estherperel.com); ...

In therapie gaan we met jou, koppels, gezinnen en families ontwikkelingsgericht aan de slag. Met andere woorden gaan we samen kijken en ervaren hoe jij of jullie als koppel, gezin en/of familie in verbinding gaan met elkaar en jullie context (omgeving). Samen gaan we opzoek naar beïnvloedingen, negatieve spiralen, knopen, blokkades, als ook naar de krachten, positieve elementen, etc. Door je bewust te worden van een aantal zaken, kan je een ander perspectief krijgen op de moeilijkheden. We zoeken samen naar wat jij of jullie nodig hebben om naar een hoopvolle toekomst toe te werken. Yves legt de focus op de verbinding met aandacht voor het verhaal van het systeem.

Yves Vennekens - Pedagoog - Relatie- en Gezinstherapeut

Contacteer ons via mail op info@synerga.be of telefonisch via onthaal: +32 (0) 468 43 98 89

Katelijne Verachtert

Iedereen verdient een plekje waar zijn/haar gedachten, gevoelens en gedragingen echt gehoord en gezien kunnen worden..

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar kinderen en jongeren helpen en begeleiden, is iets wat mij bezielt. Ik haalde mijn master in de klinische psychologie met specialisatie kinderen en jongeren (KUL). Momenteel volg ik het postgraduaat cliëntgerichte psychotherapie voor kinderen, jongeren en hun gezin. Daarnaast ben ik ook actief als therapeut op vrijwillige basis bij TEJO (therapeuten voor jongeren), waarbij ik kortdurend therapeutische ondersteuning bied aan jongeren. Graag zet ik mijn kwaliteiten in om psychologische zorg te bieden aan kinderen, jongeren en hun gezin. Ik hecht hierbij veel belang aan een empathische en luisterende houding met respect voor de unieke eigenschappen en levensgeschiedenis van het kind of de jongere. De therapie of begeleiding wordt afgestemd op de noden van het kind. .

Katelijne Verachtert - Klinisch kinder- en jeugdpsycholoog - cliëntgericht experiëntiële psychotherapeut i.o.

Contacteer ons via mail op info@synerga.be of telefonisch via onthaal: +32 (0) 468 43 98 89

Contact

info@synerga.be

+32 (0)468 31 07 06

Maatschappelijke zetel:
Falconcare BV
Molenstraat 280 – 2490 Balen (B)
BE 0729.737.235

Kantoren:
Streekweg 2 – 2490 Balen

Nieuwsbrief

Wij trachten jou de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan je ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be.

Synerga is een afdeling van Falconcare BV

Bezoek onze website voor al onze juridische gegevens

psychodiagnostiek

Diagnosestelling voor psychische problemen?

peopleinteraction

Op zoek naar opleidingen?

@2019 Synerga. Alle rechten voorbehouden.

Webdesign - Copyright WiThService.be