SYNERGA

Problemen en leven zijn onafscheidelijk met elkaar verweven. Soms nemen problemen de overhand en wachten we te lang met het inroepen van hulp. Hulp inroepen is echter een teken van durf, kracht en moed. Ook als je leven er geslaagd uitziet, maar het gevoel van geluk nog niet hebt gevonden dan kunnen wij U helpen.

Onze therapeutische hulpverlening is gebaseerd op de integratieve psychologie. Een denkwijze waarbij men één fenomeen vanuit verschillende standpunten benadert, en zo de optimale synergie in aanpak weet te benutten. Het psychisch en emotioneel groeiproces wordt op gang gebracht en bevorderd. Een verdere integratie met een ervaringsgerichte aanpak vanuit psychodrama versterkt dit groeiproces aanzienlijk.

Praktisch

Een sessie duurt 60 minuten en betaling is in contanten, payconiq of bankkaart.

Mutualiteiten hebben terugbetalingsmodaliteiten voor jongeren onder strikte voorwaarden. Prijzen zijn inclusief BTW. Op aanvraag kan U steeds een factuur verkrijgen.

Erkenning van Synerga

Wij zijn erkend door de voornaamste mutualiteiten waarmee terugbetalingen mogelijk zijn.

Terugbetalingen zijn in de psychotherapie aan strikte voorwaarden verbonden. Enkel voor kinderen en jongeren na een doorverwijzing van arts of psychiater. U kunt doorklikken op de links om de terugbetalingsvoorwaarden te kennen.

Erkend door:

 Christelijke Mutualiteit 0 9803631 000

  Liberale Mutualiteit

 Partena

 Neutraal Ziekenfonds

 Socialistische mutualiteit

Lid van:

 Beroepsvereniging Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie PT-19640716-120726

 Beroepsvereniging FPH Féderation belge des Psychothérapeutes Humanistes

 l’Association Belge de Psychothérapie – Belgische Vereniging voor Psychotherapie

 European Association for Psychotherapy met registratie: ECP-holder 408176