DIAGNOSTIEK

Synerga werkt samen met de afdeling psychodiagnostiek.

Centrum-Psychodiagnostiek biedt een breed spectrum aan van psychodiagnostische testen aan met onder meer intelligentie, Autisme Spectrum Stoornissen, ADHD, leerstoornissen, angst, depressie, persoonlijkheidsonderzoeken, burn-out en andere.

Centrum-Psychodiagnostiek

Diagnosestelling bij psychische hulpvragen is de kernopdracht van het Centrum voor Psychodiagnostiek.

We bieden kwaliteitsvolle en wetenschappelijk onderbouwde psychodiagnostiek aan voor een breed spectrum van psychische aandoeningen.

Levitra

Het internet gebruiken om je pil te kopen is tegenwoordig een zeer populaire optie en veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen. U kunt op het internet zoeken naar informatie over waar u Levitra https://balancepharm.com/koop-levitra-vardenafil-20-mg-online/kunt kopen.

Het doel van de diagnosestelling bestaat erin snel duidelijkheid te geven en een juiste verdere begeleiding mogelijk te maken. Daar waar nodig is, is een multidisciplinair team verantwoordelijk voor de uiteindelijke diagnosestelling.

Korte wachttijden en een uiterst transparante werkwijze zijn onze troef.

Om dit mogelijk te maken bieden wij de mogelijkheid om U samen met Uw persoonlijk begeleidend arts aan te melden. Uw behandelende arts wordt zo mede lid van het multidisciplinaire team voor Uw diagnosestelling.

Centrum voor Psychodiagnostiek

Streekweg 2
2490 Balen
Aanmelding: 0468 31 07 06

info@centrum-psychodiagnostiek.be

http://www.centrum-psychodiagnostiek.be

 

Aanmelding is vrijblijvend en gratis. Na aanmelding maken wij U een voorstel tot intake gesprek.